Na bijna 25 jaar is Marnis kwekerij per 1-1-2019 verhuisd van Schimmert naar Bunde. We laten een schitterende en fijne locatie achter, maar krijgen daar weer veel mooie en fijne zaken voor terug. er is uiteraard nog heel veel werk te verzetten, Vanaf 15 maart is de kwekerij weer open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Het containerveld met de plantenverkoop is weer grotendeels in orde en veel klanten hebben ons inmiddels al weer gevonden. We zijn ontzettend blij met de positieve reacties en zijn intussen al bezig met het opbouwen van het tuinhuis. Binnenkort is de graveltuin aan de beurt en dan krijgen we langzaam aan weer een echte tuin. Dankzij de vele vrijwilligers schiet het werk al lekker op.

We heten u van harte welkom op de Kloosterweg 9,l 6241 GA in Bunde

Welkom bij Marnis Kwekerij

 

Vanaf 15 maart bent u van harte welkom bij ons op de nieuwe locatie in Bunde. Aan de voet van de Kruisberg op het voormalige veilingterrein van Bunde wordt de komende jaren een groene oase gemaakt. Verschillende tuinen vormen samen een inspiratiebron voor bezoekers. Een graveltuin, een moderne tuin, een Engelse tuin, een bostuin, een pluktuin en een boomgaard met fruitbomen worden gerealiseerd. Terrassen, bankjes en verborgen zitjes nodigen uit om te rusten en te genieten van de natuur en het moois wat de locatie te bieden heeft. Klik hier voor het ontwerp van de nieuwe kwekerij van Groenvisie Mette

 

Naast de bekende soorten voeren wij een groot assortiment unieke planten die men niet overal aantreft en die zeker niet alledaags zijn! 

 

De uitgangspunten van onze kwekerij zijn, dat we geen bestrijdingsmiddelen gebruiken, we zoveel mogelijk zelf kweken waardoor we de beste kwaliteit en diversiteit kunnen garanderen en een goed advies en service bieden.

 

Laat u zich verrassen met ons uniek plantenaanbod, u bent van harte welkom bij Marnis Kwekerij in Bunde

© 2023 by Green Fingers. Proudly created with Wix.com

Marnis

Planten│Kwekerij│Limburg

Kloosterweg 9   

6241 GA Bunde

+31(0) 638145752

 

Openingstijden

Donderdag - Zaterdag: 10 - 17 uur

Koopzondagen: zie agenda

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

Voor uitgebreide informatie klik hier!

 

Snel en eenvoudig informatie opvragen?

All rights reserved © GBHK ™ design 2015

Laatste kiekje van de oude kwekerij