Za 20.6 & Zo 21.6 2015

'De zomer in je tuin'

Groots zomer thema weekend:

'De zomer in je tuin' op 20.6 en 21.6.2015

DE ZOMER IN JE TUIN                                                                                 

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni van 10.00 tot 17.00 uur is er in Schimmert plantenfeest, DE ZOMER IN JE TUIN. Een bijzondere tuinfeest met aparte en zeldzame planten die ook te koop zijn. Kramen met bijzondere  planten, gebracht door kwekers uit binnen- en buitenland. Bolgewassen uit Zuid-Afrika en nieuwe plantensoorten uit China. Schaduwplanten in alle soorten. Kweek uw eigen maretak. Kruiden en thee. Insectenhotels in alle maten en soorten. Bloemschik demonstraties door leden van Groei en Bloei afdeling Parkstad en Sittard/Geleen In de kas een tentoonstelling van Bonsai. Leden van Bonsai Vereniging Zuid-Limburg leggen u uit waar het bij Bonsai om gaat en laten u zien hoe zij aan hun bomen werken en waarom ze dat zo doen. Er zijn tuinbeelden en tuinschilderijen.

 

Er zijn  zeldzame Iris en kwekers met soorten die je elders niet vindt, zowel zonnekindertjes als schaduwminnaars. De planten dokter Loek Peters houdt spreekuur.

 

Ook de vijver in uw tuin is present, Koi’s en veel andere vijvervissen zijn te zien en te koop. Alle vijverbenodigdheden, pompen, folie en alles voor de techniek. Water lelie en andere vijver en waterplanten zijn er. Boeddhabeelden en oosterse tuinbeelden staan opgesteld. Engelse kwaliteitskleding en snuisterijen zijn er in alle maten en soorten.

 

Parkeren kan voor de deur en de inkom is gratis!

© 2023 by Green Fingers. Proudly created with Wix.com

Marnis

Planten│Kwekerij│Limburg

Kloosterweg 9   

6241 GA Bunde

+31(0) 638145752

 

Openingstijden

Donderdag - Zaterdag: 10 - 17 uur

Koopzondagen: zie agenda

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

Voor uitgebreide informatie klik hier!

 

Snel en eenvoudig informatie opvragen?

All rights reserved © GBHK ™ design 2015