Agenda: Najaars weekend za 26/9 en zo 27/9

Za 26/9 & Zo 27/9 2015

Najaars weekend

De zomer zit er definitief weer op, maar dat wil niet zeggen dat we niet meer van de tuin kunnen genieten. Veel planten moeten hun beste tijd nog krijgen. Een goed moment om iedeeën op te doen.

Dit weekend krijgen de grassen en najaaarsbloeiers speciaal de aandacht. Ook hebben we een grote selectie aan bollen voor het voorjaar en het najaar.

Uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Naast koffie/thee en vlaai kunt tijdens het laatste evenement van 2015 kennis maken met de wijnen van Cave de Wittenberg uit Genhout. Kom (gratis) proeven van verschillende wijnen of schrijf je via de mail in voor een heuse wijnproeverij (kosten €5,- p.p)

Om wat leven in de brouwerij te brengen zorgt Route 66 op 26 september tussen 14.00 en 14.30 voor muziek.

Als klap op de vuurpijl kunt u zaterdag en zondag een gratis presentatie van Guillaume Janssen over siergrassen bijwonen. 

 

Genoeg om van te genieten tijdens het laatste open weekend van 2015.

Lezing over siergrassen door Guillaume Janssen

 

Zaterdagmiddag zal Guillaume een korte lezing houden over siergrassen. Hij zal de belangrijkste soorten bespreken en aangeven hoe deze gecombineerd kunnen worden met andere planten in uw tuin. 

De lezing zal in de kas gehouden worden. 

 

Neem al vast een virtueel kijkje in de tuin van Guillaume en Caroine Janssen in Hulsberg

 

Muzikale opluistering op 26/9 door zanggroep ROUTE 66 
 

De groep bestaat zo’n 1,5 jaar en is opgericht door Harrie Brouwers uit Groot-Genhout, toenmalige voorzitter van de Beeker Liedertafel. Het repertoire bestaat uit barbershops, spirituals en zo vrolijk mogelijke traditionele liederen.

Momenteel bestaat het gezelschap uit 5 personen (1 eerste tenor, 1 tweede tenor, 1 bariton, 2 bassen). De groep zingt close harmony. De meeste nummers zijn ‘a capella’. (zonder instrumentale begeleiding).

Omdat de groep een octet is, zal deze zsm uitgroeien tot een achttal personen dat op zeer harmonieuze wijze diverse genres ten gehore brengt o.l.v. van dirigent Patrick Vaessen.

Kom luisteren op zaterdag 26 september en overtuig uzelf.

 

Het optreden zal rond 14.00-14.30 uur plaatsvinden.

 

WIJNSTAND CAVE DE WITTENBERG 26/9 & 27/9

 

Frans Hawinkels, lid van Route 66, zal op zaterdag 26 en zondag 27 sept. een wijnstand verzorgen met wijnen van zijn Cave de Wittenberg. Hij begon ermee in 1988, naast zijn baan in het onderwijs. Het groeide uit tot een prachtig bedrijf dat door zijn passie vele wijnliefhebbers naar zich toetrekt.

De stand is vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur bemand en biedt u de gelegenheid diverse wijnen uit het assortiment te proeven. (gratis) Wilt u een glas of een fles van de lekkerste wijn kopen, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Wilt u meer weten over wijn in het algemeen, schrijf dan in voor de wijnworkshop welke gehouden wordt om 12.00 uur en om 16.00 uur. Deze duurt een half uur, waarin we naast informatie over wijn ook aandacht aan het proeven gaan besteden. Deze workshop kost €5.00 p.p. Inschrijven gewenst via mail info@cavedewittenberg.nl .

© 2023 by Green Fingers. Proudly created with Wix.com

Marnis

Planten│Kwekerij│Limburg

Kloosterweg 9   

6241 GA Bunde

+31(0) 638145752

 

Openingstijden

Donderdag - Zaterdag: 10 - 17 uur

Koopzondagen: zie agenda

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean

Voor uitgebreide informatie klik hier!

 

Snel en eenvoudig informatie opvragen?

All rights reserved © GBHK ™ design 2015